A nemzet megmaradásának alapja a család

2023. augusztus 27.
Ossza meg ismerőseivel!

  A nemzet megmaradásának alapja a család, melynek védelme, támogatása végigvonul a Kereszténydemokrata Néppárt történelmén egészen az alapítása óta – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke vasárnap a Nógrád vármegyei Héhalmon, a KDNP országos családi napján, ahová mintegy ezerötszázan látogattak el.

  Semjén Zsolt kiemelte: a KDNP az egyetlen olyan párt a magyar politikai palettán, amelynek az 1944-es megalakítása óta napjainkig minden egyes programpontja vállalható, és ténylegesen és lényegében meg is valósult.

  A kereszténydemokrata pártelnök hangsúlyozta: a KDNP azokat segíti, akik a gyerekekért élnek, nem pedig azokat, akik a gyerekekből akarnak megélni.

  A kormányfő-helyettes emlékeztetett: a KDNP családpolitikája két pillérre épül. Egyrészt a családok anyagi támogatására – például CSOK-kal, adókedvezményekkel –, másrészt a családok szellemi védelmére a napjainkban világszerte jelentkező támadásokkal szemben.

  Semjén Zsolt leszögezte: a család érték, családban élni biztonság, s a kormány továbbra is védeni fogja az egy férfi és egy nő elkötelezett életszövetségén alapuló házasságot, a család intézményét.

  Ahhoz pedig, hogy Magyarországnak továbbra is erős, kereszténydemokrata kormánya legyen, szükség van az erős KDNP-re – hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes.

   

  Fotók: Botár Gergely / Miniszterelnökség