Véget ért az “Egy a természettel” világkiállítás

2021. október 14.
Ossza meg ismerőseivel!

    Csütörtök este 19 órakor bezárta kapuit az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón, ahol közel 600 ezer látogatót fogadtak. Az országszerte nagy érdeklődés mellett zajló programsorozaton összesen mintegy másfél millióan vettek részt. Semjén Zsolt Facebook-oldalán az csatolt képpel „búcsúzott” a minden várakozást fölülmúlóan sikeres rendezvénytől.

    A Hungarikum Gálával csütörtök este véget ért az “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón.

    A záró esemény nézői népzenei és operettrészletekből összeállított színpadi műsort láthattak. Ezt megelőzően a kiállításokon túl vadászattörténeti előadásokkal, filmvetítésekkel, koncerttel várták az érdeklődőket. Az utolsó napon a Hungexpo melletti Kincsem Parkban is látványos rendezvényeket tartottak. A lovas, kutyás, íjász és solymász bemutatók a magyar vadászat elmúlt évszázadait idézték föl.

    A szeptember 25-én kezdődött világkiállítás budapesti rendezvényein a látogatók száma csütörtök estére minden valószínűség szerint átlépte a 600 ezret.

    (Forrás: MTI)