Kereszténydemokrata családi nap Esztergomban

2019. szeptember 09.
Ossza meg ismerőseivel!

    A Kereszténydemokrata Néppárt idén 75 éve van jelen a magyar politikában, az egyetlen világnézeti pártként, amely megalakulásától következetesen felvállalja a kereszténydemokrata értékek képviseletét.

    Az évforduló alkalmából szervezett családi nap résztvevői több, mint ezren érkeztek Esztergomba az ország minden tájáról, hogy a közös ünneplés mellett jövőbeni közös céljainkra tekintsünk. A KDNP erős társadalmi bázissal és elkötelezett tagsággal meghatározó része a politikai életnek, az elődeink által kitűzött leglényegesebb célok nagyrészt megvalósultak vagy ma is meghatározóak az ország kormányzásában.

    A kereszténydemokrata értékrend néhány pillére: a nemzet jövőjének záloga a magyar családok megerősödése; az európai civilizáció megmaradása csakis a keresztény kultúra alapján lehetséges; a magyar nemzet határokon átívelően is egybetartozik; felelősségünk van az elesettek felkarolásában; tudatában vagyunk a teremtett környezetünk megóvásáért való emberi felelősségünknek és elutasítjuk az önkényuralom minden formáját.

    A kereszténydemokrata politizálás kiemelt színterei az önkormányzatok, legfontosabb feladatunk most tehát azért dolgozni, hogy a helyi közösségeket felkészült és hiteles vezetők irányíthassák az októberi önkormányzati választások után is. Az általunk támogatott, politikai közösségünkhöz szorosabban kötődő jelöltjeink a kereszténydemokrata értékrend iránti elkötelezettségükkel hozzájárulhatnak nemzeti függetlenségünk megerősítéséhez.

    (Forrás: kdnp.hu)