A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért

2019. február 18.
Ossza meg ismerőseivel!

    A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg – mondta Semjén Zsolt az ECHO TV Bayer-show című műsorában. A miniszterelnök-helyettes a családvédelmi akciótervet ért külföldi kritikákra úgy reagált: aberráltságot okozott a politikai korrektség. A kereszténydemokrata politikus felhívta a figyelmet arra is: Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) második embere ahelyett, hogy az európai polgárok érdekeit képviselné, inkább ócska politikai kampányokban vesz részt és szuverén országokat támad, amihez hivatalánál fogva nem lenne joga.

    A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg – mondta Semjén Zsolt az ECHO TV Bayer show című műsorában. A miniszterelnök-helyettes a családvédelmi akciótervet ért külföldi kritikákra úgy reagált: aberráltságot okozott a politikai korrektség. A kereszténydemokrata politikus felhívta a figyelmet arra is, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) második embere ahelyett, hogy az európai polgárok érdekeit képviselné, inkább ócska politikai kampányokban vesz részt és szuverén országokat támad.

    Az egy coming out, amikor egy országgyűlési képviselő, akinek a feladata a nemzet szolgálata, csak a személyes bizniszére tud gondolni és ezt kivetíti az egész világra akkor, amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó – reagált Semjén Zsolt arra, ahogyan Korózs Lajos MSZP-s politikus kritizálta Orbán Viktor családvédelmi akciótervét.

    Bayer Zsolt szóba hozta, hogy Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszter nácizmussal vádolta meg a magyar kormányfőt a gyermekvállalást segítő intézkedések miatt. Erre reflektálva a KDNP elnöke úgy fogalmazott: ez mutatja azt az aberráltságot, ahová eljutottak a politikai korrektség őrületében. „Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon?! A magyar állam értelme és küldetése, hogy ezt biztosítsa” – mondta, majd hozzáfűzte: „Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel, így biztosítva a nemzet fennmaradását”.

    EchoTV02

    A svéd miniszter nem a magyar kormánnyal vitatkozik, hanem a természet rendjével, amelyet a Jóisten megalkotott. Aki a természet vastörvényeivel szembe megy, az a pusztulásba tart – jegyezte meg a kormányfő helyettese. „Ez a kései, hanyatló Rómának a végső devianciája és a pusztulás előtti csődje” – vont történelmi párhuzamot Semjén Zsolt.

    A Jobbik–MSZP-összeborulás kapcsán kifejtette: az ellenzék duális erőteret csinált a korábbi centrálisból, hogy így próbálja legyőzni a kormányt. Mivel azonban a baloldalt nem lehet áthozni a szélsőjobbra, ezért a szélsőjobbot vitték át a baloldalra. Szerinte ez nem csak politikai, hanem erkölcsi pornográfia és abszurditás. „De mégiscsak ez tűnt lehetséges megoldásnak, miután Simicska kilóra fölvásárolta a Jobbikot”. A kereszténydemokrata pártelnök emlékeztett: Vona Gábor kétszer követett el aposztáziát: egyrészt akkor, amikor az iszlámot az emberiség utolsó reményének nevezte – miközben keresztényként mi azt valljuk, hogy az utolsó reménységünk Jézus Krisztus. A másik hittagadása politikai természetű volt: Vona maga is beismerte, hogy elvette a Jobbik lelkét. A Soros és Simicska pénzelte árulás végül kudarcba is fulladt, mert egy meggyőződéses balos vagy szélsőjobboldali szimpatizáns nem fog átszavazni a másik oldalra – mondta a KDNP-s politikus.

    Semjén Zsolt a szocialisták európai csúcsjelöltje kapcsán közölte: Frans Timmermans az európai bürokrácia második embere, aki az adófizetők pénzén, nem politikusként, hanem biztosként tagja az Európai Bizottságnak. Következésképpen amit csinál, vagyis hogy Magyarországon kampányol az ellenzék mellett, nem csak mélyen erkölcstelen, hanem törvénytelen is. Ugyanis az európai bürokráciának az európai polgárok véleményét, érdekeit és szempontjait kell képviselnie. Következesképpen pártpolitikai szerepvállalás számára addig, amíg a Bizottság tagja, nem megengedett. Ő viszont a legprimitívebb pártkampányokat folytatja. Ráadásul országokat, politikai pártokat és személyeket támad, ami teljesen összeegyeztethetetlen a hivatalával.

    Semjén Zsolt úgy fogalmazott: Timmermansnak joga van azzal találkozni, akivel akar, személyes ízlése szerint, de neki mint a Bizottság második emberének egyáltalán nincs joga pártkongresszusokon részt venni, szuverén országokat támadni és direkt politikai szerepet játszani.

    A teljes műsor itt tekinthető meg:

    (Forrás: echotv.hu)