Európa léte a kérdés

2018. április 03.
Ossza meg ismerőseivel!

  Végső veszélyben van az európai civilizáció – hívta fel rá a figyelmet Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az ECHO TV Napi aktuális című műsorának húsvéthétfői adásában. A politikus közlése szerint Európát napjainkban fenyegeti az iszlám invázió, aminek az a fő veszélye, hogy a kontinensen pillanatok alatt kisebbségbe kerülhet az európai civilizáció. Semjén Zsolt törvénytelennek, antidemokratikusnak és inkorrektnek nevezte nyugat-európai politikai vezetés migrációs politikáját. 

  A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke kiemelte: nagy világvallásnak és nagy kultúrának tekinti az iszlámot, de ez nem változtat azon, amit a Biblia is mond, hogy mindenki maradjon a saját fügefája alatt.

  Tehát az európai civilizációnak nem része az iszlám – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes rámutatott: ha iszlám tömegek, migránstömegek nyomulnak be Európába – figyelembe véve a családegyesítést, a demográfiai trendet, valamint azt, hogy az iszlám egyáltalán nem akar asszimilálódni, integrálódni sem az európai civilizációba –, akkor a saját kontinensünkön, a saját európai civilizációnkban kisebbségbe kerülhetünk.

  Először csak egy nagyon súlyos párhuzamos társadalom lesz, majd akár többségbe kerülnek és utána a saría árnyékában élhetünk – jelentette ki a kormánypárti politikus.

  Semjén Zsolt arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarország bőségesen kiveszi a részét a szolidaritásból, példakánt hozta fel, hogy hazánk megvédte az Európai Unió határát. Hozzáfűzte: az Európai Unió nekünk még pénzzel is tartozik a határkerítés költségeinek tekintetében.
  Ők, akik esküdt ellenségei a kereszténységnek, megpróbálnak bennünk paradox módon, keresztény alapon bűntudatot kelteni, mondván, hogy a jó emberek, a keresztény emberek befogadják a migránsokat, a rossz emberek pedig nem fogadják be őket – fogalmazott a KDNP elnöke, aki szerint az elsődleges feladat az ország megvédése, majd az ország megvédésén keresztül Európa megvédése.

  (Forrás: kdnp.hu)