Kalocsa testvérvárosa lehet Betlehem

2010. október 05.
Ossza meg ismerőseivel!

    Török Ferenc polgármesternek legelőször Török Gusztáv Andor volt polgármester fejezte ki elismerését, aki már az eredmények 17%-os feldolgozottsága után hívta ellenfelét, majd gratulált a győzelméhez és jó munkát kívánt neki az elkövetkezendő időszakra.

    Az est folyamán dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is örömét fejezte ki a kalocsai elsöprő siker láttán, gratulált Török Ferenc polgármesternek, valamint a jelölteknek, akik szinte minden körzetben elsöprő fölénnyel utasították maguk mögé a darabjaira hullt liberálisokat.

    A miniszterelnök-helyettes az ott lévőknek és egész Kalocsa lakosságának szolgált egy jó hírrel, amelyet a választási győzelem estéjére tartogatott. Semjén Zsolt bejelentette, hogy Kalocsának minden feltétele adott ahhoz, hogy Betlehemmel testvérvárosi kapcsolatot kössön, amelynek diplomáciai előkészítése érdekében már tett lépéseket a miniszterelnök-helyettes. Mindez nagyon sokat jelenthet az 1000 éves érseki város számára, hiszen Betlehemnek még nincsen testvérvárosa, így Kalocsa lehet az első.

    A Fidesz iroda udvarán felállított sátorban a megjelentek izgatottan várták, hogy mely jelöltjük lesz tagja a testületnek. A választási eredmény önfeledt örömre adott okot, hiszen minden körzetben Fidesz-KDNP-s győzelem született.

    Az új polgármester mindenkinek megköszönte a munkáját és reméli, hogy a kormányzatra és “az eu-ra támaszkodva” sikerül elérni „Hogy jobb legyen Kalocsának.”!

    (Forrás: Kalohírek)