Kalocsa jobb lesz, ha vált

2010. szeptember 30.
Ossza meg ismerőseivel!

    Akik hasonló értékrendet vallanak, könnyen megtalálják a közös hangot, közösen tudnak tervezni, sok közös ötletük lesz és ez lehetőség arra, hogy támogatások érkezzenek Kalocsára – mondta Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, aki Török Ferencnek, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjének kampánygyűlésén mondott beszédet.

    “Hihető-e az, hogy aki Kóka Jánostól, Kuncze Gábortól vagy Horváth Ágnestől remélt forrásokat, megtalálja a hangot a jobboldali kormánnyal?” – tette fel a kérdést Semjén Zsolt, Kalocsa jelenlegi polgármesterére, Török Gusztáv Andorra utalva.

    “Már Soltig sem jut el” – vetette közbe az hallgatóság közül valaki, nagy derültséget kiváltva a teremben.
    Semjén Zsolt, aki egyben a Kalocsa központú választókerület egyéni országgyűlési képviselője, hangsúlyozta: nem személyeskedni akar, de jobb lett volna, ha a “történelem szemétdombjára került SZDSZ” egykori polgármestere nem indult volna a választáson, mert akkor emelt fővel távozhatott volna.

    – Török Ferenc, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje utalt arra, hogy a programkészítésben több mint 1500 ember segítette. A legfontosabbnak a munkahelyteremtést nevezte. Reményét fejezte ki, hogy Kalocsán elindul a fejlődés, mert – mint mondta – “az azonos értékrendben élő emberek összekapaszkodva sok mindenre képesek”.
    Csaknem kétszázan vettek részt a Fidesz-KDNP kampányzáró rendezvényén a Kalocsa Hotel konferenciatermében.

    Kalocsa jelenlegi polgármestere, Török Gusztáv Andor 1990 óta vezeti a várost. Az ezeréves érseki székhelyen a szavazók eddig mindig az SZDSZ jelöltjét választották meg a település élére. Az SZDSZ-ből kilépett, párt nélkül maradt polgármester függetlenként indul a választáson.

    (Forrás: MTI)