Fiatalok a fiatalokért!

2010. szeptember 28.
Ossza meg ismerőseivel!

    A nagyszámú közönség előtt, Salamon Judit, a helyi Fidelitas alelnöke egy levelet adott át, melyben saját javaslataikat, kéréseiket fogalmazták meg a következő Városvezetés számára. Mint ahogyan azt a küldeményben megfogalmazták:

    „Azt szeretnénk érezni, hogy Kalocsa hazavár és ezt nem csak szavakkal, de tettekkel is bizonyítja! Azt szeretnénk, ha érezhetnénk, hogy szülővárosunk minduntalan ott áll a hátunk mögött, ösztöndíjra és szakmai gyakorlatra biztosít alkalmat, utazási és tehetséggondozó támogatásokat nyújt tanulmányaink alatt, és az után sem feledkezik meg rólunk. Legyen esélyünk otthonteremtési támogatásra, aminek keretében a lakásvásárlás és a gyermekvállalás is elérhetővé válhat, valamint több módunk legyen az itthoni munkavállalásra. Az Európai Unió nagy lehetőség, sokan élnek is vele, de aki nem akarja elhagyni az országot, annak legyen esélye az itthoni boldogulásra. Tehát csak annyit kérünk, adjanak lehetőséget arra, hogy családunk közelében, szülővárosunkban találjuk meg a számításunkat, a jövőnket!”

    Török Ferenc együttműködéséről biztosította a fiatalokat, akikkel egy kellemes, dallamos délelőttöt töltött el a belvárosban.

    (Forrás: Kalohírek)