Falunap, könyvtáravató Ordason

2010. szeptember 01.
Ossza meg ismerőseivel!

    Péntek este a szekszárdi Bartina zenekar húzta a talpalávalót, a fiatalokat pedig a V7 zenekar szórakoztatta. Szombat reggel 6-kor már a Duna parton versenyeztek a horgászok, a sátor alatt pedig gyülekeztek a kézművesek is. Délelőtt a helyiek szórakoztatták a közönséget, az óvodások ragyogó műsorát a nyugdíjasok előadása követte, amire hónapokat készültek. A délelőtt utolsó programjaként, a VII. Ordasi Alkotótáborban készült képekből nyílt tárlat.

    Délután, Varga Annamária és Fehér Tamás slágereit követően átadásra került a felújított könyvtár a községben. Szabó Zsolt polgármester örömmel számolt be a MiÚjságnak arról: „A megyei intézmény gondozásában teljesen megújult a könyvtárunk. Új bútort kaptunk, új könyveket, így a mai kornak megfelelően egy korszerű bibliotékába várjuk a lakosainkat. Eddig is látogatták az ordasiak a könyvtárat, de hiszem, hogy egy teljesen megújult környezetben sokkal több látogató lesz. A legújabb könyvek mellett 12 folyóirat is jár, úgyhogy bízom benne, hogy sokan betérnek majd elolvasni ezeket is.”

    A Kalocsai Színház művészeinek operett műsora és az Ördögszekér Táncegyüttes után a Bon Bon és a Fiesta zárta az idei falunapok rendezvényeit.

    (Forrás: Kalohírek)