Esős kávéházi hangulatban telt a Falunap Szakmáron

2010. szeptember 03.
Ossza meg ismerőseivel!

    „Szakmár település életében úgy gondolom, hogy egyfajta összetartozást, együvé tartozást jelent a Falunap, de jelent egy közös kikapcsolódást is, hiszen ilyenkor az emberek nem csak a munkában vannak együtt, hanem közösen szórakoznak. Az ilyen jeles alkalmakkor találkozhatunk azokkal, akik elszármaztak a településről, de valamikor itt éltek és most visszajöttek, hogy velünk együtt ünnepeljenek. Sokféle jó üzenetet hordoz magában egy ilyen rendezvény.” – mondta el a portálnak Tóth Jenő polgármester.

    Az idei kétnapos programsorozaton, pénteken délután az iskola udvarán lépett fel a Dunapataji Zenebarátok Köre, akik Kávéházi esték címmel tartottak hangulatos előadást, amely alatt a szervezők teasüteménnyel, kávéval és capuccinóval kedveskedtek a hallgatóságnak, így valóban kávéházi hangulatban telt az késő délután, amelyet az időjárás is kegyeibe fogadott. Az esti Veracruz koncertre már feltámadt a szél, de a szórakozni vágyók a rendezvénysátor alatt így is jól érezték magukat.

    Szombaton az eső ellenére sokan kilátogattak a sportpályára, ahol a néptáncosok és népdalkörök műsora után operett dallamok csendültek fel, majd Bangó Margit lépett a színpadra. A legkisebbeknek nemcsak kézműves foglalkozásokkal, de a Csurgó Zenekar gyermekműsorával is kedveskedtek a szervezők, a felnőtteknek a jó hangulatáról pedig a Clippers zenekar, valamint Csepregi Éva gondoskodott. Természetesen ez évben sem maradhatott el a tűzijáték, ami után a Semmi Extra szórakoztatta hajnalig a mulatni vágyókat.

    (Forrás: Kalohírek)