Ekkora támogatottsága még soha nem volt a polgári erőknek Kalocsán

2010. szeptember 07.
Ossza meg ismerőseivel!

    Ezzel kapcsolatban az országos és helyi sajtóban megjelent, hogy az OVB állásfoglalása szerint a postai úton történő ajánlószelvény-gyűjtés nem felel meg a törvényi feltételeknek, ezért az ilyen módon gyűjtött ajánlások érvénytelenek. Ennek ellenére örömünkre szolgál, hogy a szóban forgó egyesület valamennyi jelöltje el tud indulni a választáson, hisz nemes küzdelemben lesz lehetőségünk legyőzni őket.

    Harmadával több ajánlást kaptunk, mint a tavaszi országgyűlési választásokon, így a helyi politikai viszonyok meglehetősen átrendeződni látszanak. Legfontosabb talán az, hogy Kalocsán a baloldali érzelmű szavazókat pártjuk helyi vezetői cserbenhagyták, így ezen lakosok nagy többsége is – Kalocsa érdekét szem előtt tartva – a Fidesz jelöltjeit támogatják.

    Összegezve: a kitűzött célunkat sikerült elérni, mert Kalocsán soha ekkora támogatottsága nem volt még a polgári erőknek. A személyes beszélgetésekből világosan kiderült, hogy hihetetlen nagy az igény a változásra. Az emberek jelentős többsége új szemléletű városvezetést, és testületet szeretne látni az önkormányzatban. Az ajánlószelvény gyűjtésekor ismételten bebizonyosodott, hogy a kalocsaiaknak igen is van véleményük a város életével kapcsolatban, és örömmel veszik a személyes megkereséseket.

    A kampány hátralévő részében szakmai fórumokat szervezünk, amelyekre igyekszünk minél több kormányzati szintű politikust meghívni. Ezek a találkozások kitűnő alkalmat biztosítanak a szakmai alapon való egyeztetésekre, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt. Mert igaz, hogy szinte egyedülálló az a kormányzati és európai uniós háttér, amivel jelöltjeink büszkélkedhetnek, de a fejlesztési lehetőségek kiaknázása csak úgy lehet teljes, ha minél több kalocsai lakos vesz részt annak kialakításában javaslataival és véleményével.

    Varga Nelli
    kampányfőnök
    Fidesz-KDNP

    (Forrás: Kalohírek)