„Csak együtt érjük el!”

2010. szeptember 02.
Ossza meg ismerőseivel!

    Tisztelt Baloldali Szavazók!

    Az MSZP kommunikációjából, nap-mint nap azt hallani, hogy a politikai élet minden területén, mind országos, mind helyi szinten a FIDESZ abszolút hatalomra tör és ezt meg kell akadályozni.

    A valóság azonban az, hogy az MSZP, mint baloldali párt szétesőben van, érdekérvényesítő képessége alig-alig létezik, vagy már nincs is! Fokozottan igaz ez vidéken, és még tisztábban látszik ez városunkban, Kalocsán!

    Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Kalocsán nem állított a párt önálló listát, nincs önálló polgármester-jelöltje. A helyi elnök inkább annak az SZDSZ maradványra összetákolt, állítólagos polgári civil szervezetnek a jelöltje, amelyet Magyar Bálint és Kuncze Gábor vezetésével hoztak létre!

    Tisztelt Baloldali Szavazók!
    Önöket a pártjuk elhagyta, magára hagyta. Úgy érzem, nincs olyan baloldali erő, aki az érdekeiket képviselné. Ha azonban figyelmesen megvizsgáljuk az elmúlt hónapok történéseit, azt vehették észre, hogy ma a FIDESZ-KDNP több baloldali értéket képvisel, mint az MSZP. Elég csak a bankadóra gondolni, ahol az MSZP a bankvilág oldalára állt, az ő érdekeiket védte, szemben a millió és millió, adósságcsapdában vergődő, megszerzett kis vagyonát, lakását, autóját féltő adóssal szemben.

    Magamról mindig azt mondtam és mondom ma is, hogy minden kalocsai polgár polgármestere kívánok lenni. Mindenki érdekét egyformán képviselni, pártállás, vallási vagy faji megkülönböztetés nélkül. Ezért is mondom, amikor csak tehetem, hogy a munkahelyteremtés polgármestere kívánok lenni. Mert ez ma minden kalocsai polgár legfontosabb érdeke.

    Mindannyian tisztességes munkából szerzett jövedelemből szeretnénk élni, vagy a hosszú ledolgozott évek után tisztességes nyugdíjat kapni. Mindannyian azt szeretnénk, hogy Kalocsán tudjunk dolgozni, boldogulni, élni. A gyerekeinknek, unokáinknak ne kelljen messzire menni, itt hagyni otthont, családot. A családok maradjanak együtt, a gyerekek ne csak hétvégén, vagy havonta lássák máshol dolgozó édesapjukat!

    Tisztelt Baloldali Szavazók!
    Szeretnék kezet nyújtani, ha már az MSZP nem indított önálló jelölteket az Önök képviseletére. Szeretném felajánlani magam és jelöltjeink nevében, hogy vállaljuk a testületben mindenkor, minden döntésünknél az Önök érdekeinek képviseletét.

    Kérem, szavazzanak ránk, kapjuk meg a bizalmat, a megerősítést Önöktől is. Ígérjük, nem élünk vissza vele, minden kalocsai polgár életét azonos súllyal kezeljük.

    Kedves Kalocsai Polgárok!
    Eljött az idő, amikor mindenkinek el kell gondolkoznia azon, mi a személyes és mi a városának az érdeke. Végre próbáljuk ki milyen az, amikor mindenki a közös jövő érdekében együtt cselekszik. Ennek megvalósításában mögöttünk áll a FIDESZ-KDNP kormány!
    Higgyék el, csak Együtt érhetjük el, hogy jobb legyen.

    Tisztelettel:
    Török Ferenc

    (Forrás: Kalohírek)