Nyílt levél Kalocsa Város Közalkalmazottaihoz

2010. augusztus 19.
Ossza meg ismerőseivel!

    Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

    Először is szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy tisztában vagyok annak a munkának a fontosságával és jelentőségével, melyet Önök a városért, a város polgáraiért és a jövő generációiért tesznek.

    Munkájuk nélkül a város nem tudna működni, szakértelmükre nap, mint nap szükség van, nem túlzás azt állítani, hogy a város „napszámosai” Önök.
    Éppen ezért, maradjon akár a jelenlegi városvezetés, vagy a változást akarók jóvoltából, új vezetése legyen a városnak, Önökre mindenképpen szükség lesz.
    Nem kell felülni azoknak a híreszteléseknek, hogy egy új vezetés mindenkit elküld az állásából. Önök nem gyerekek, akiket ijesztgetni kell!
    Nem tisztességes munkájuk, megélhetésük elvesztésével fenyegetni becsületesen dolgozó embereket.

    Kérem higgyék el nem tervezzük senki elbocsátását, abban az esetben, ha a választópolgárok bizalmából a városvezetés feladatát mi nyerjük el.
    Az Önök munkája nélkülözhetetlen Kalocsa napi életének irányításához. Szakemberekként más-más területen dolgoznak, nehezen elképzelhető, hogy mindenki helyett mást lehetne találni a feladatok elvégzésére.
    De ismétlem, nem is ez a tervünk!

    Fontosnak tartom ezeket a gondolatokat megosztani Önökkel, azért is, mert úgy gondolom, hogy az az ember, aki fenyegetettnek érezi magát, nem tudja a munkáját teljes értékűen végezni a város és polgárai számára, pedig ez mindannyiunk elsődleges érdeke!

    Ismerve és elismerve teljesítményüket biztosíthatom Önöket, hogy mindenkinél az általa elvégzett munkát vesszük figyelembe, nem rokoni, baráti vagy világnézeti hovatartozását.
    Munkájukra továbbra is számítva, ezúton kívánok sok sikert és jó egészséget!

    Tisztelettel:
    Török Ferenc
    FIDESZ-KDNP Polgármester-jelöltje

    (Forrás: Kalohírek)