Az ÖKE támogatja Török Ferencet

2010. július 21.
Ossza meg ismerőseivel!

    Az Egyesület alapértékeinek létjogosultságát igazolja, hogy az elmúlt választások alkalmával minden eddigi ellenzéki párt által elért eredményt lényegesen felülmúlt. Az önkormányzati szerepvállalás viszont csak eszköz a kitűzött céljaink markáns képviseletéhez. Az Összefogás Kalocsáért Egyesület olyan emberek közössége, akik pártpolitikai, ideológiai, világnézeti hovatartozásuktól függetleníteni tudják magukat, és csak Kalocsáért kívánnak dolgozni.

    Céljaink megvalósítása érdekében együtt működünk azokkal a politikai erőkkel, melyek erejüket és tehetségüket hozzánk hasonlóan pozitívan, az itt élők boldogulása érdekében kívánják és tudják hasznosítani!

    Ezért Egyesületünk tagsága miután megismerte a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét és képviselő-jelöltjeit, úgy határozott, hogy azok jelölésével egyetért. Az Egyesület támogatja Török Ferencet és az országosan kétharmados többséget szerző pártszövetség jelöltjeit. A kampány során minden segítséget megad a jelöltek számára, hogy eredményesen szerepeljenek az önkormányzati választásokon.

    Összefogás Kalocsáért Egyesület elnöksége

    (Forrás: Kalohírek)