Magyarországnak erős kormányra van szüksége

2010. április 16.
Ossza meg ismerőseivel!

    A KDNP elnöke hangsúlyozta: az már eldőlt, hogy az Fidesz-KDNP-pártszövetség kormányoz a jövőben, a kérdés csupán az, hogy elég elsöprő lesz-e a támogatottsága a jelentős változtatásokra.     

    A politikus kétharmados törvénymódosításokat ígért, amelytől szerinte a szocialisták azért félnek, mert a mentelmi jog felfüggesztése mellett kell felelniük, az országban kialakult helyzetért.     

    Semjén Zsolt a Csongrád megyei helyzetet értékelve elmondta: nagyon szép teljesítmény az, amit a megyei képviselőjelöltek elértek. Az emberek egyértelműen megmutatták, hogy a Fidesz-KDNP-t támogatják, és a változást akarják. Már vannak, akik az első fordulóban győztek, de a többiek is toronymagasan vezetnek, még egy lendületet kell venni és be lehet hozni a hiányzó mandátumokat – fűzte hozzá.     

    A kereszténydemokrata politikus szerint az országnak és Szegednek is fontos a pártszövetség mandátumszerzése. A városnak azért, mert egy erős kormánypárti vezetés mozgástere, a dolgok természetéből adódóan sokkal nagyobb. Az országnak pedig azért érdeke, hogy ezeket a mandátumokat behozza a Fidesz-KDNP, mert ha megvan a pártszövetség mögött az elsöprő erejű támogatás, akkor a gyors és elsöprő erejű intézkedésekkel lehet az ország újjáépítésének nekilátni – fejtette ki.     

    Csongrád megyében a hétből, három választókörzetben lesz második forduló; az 1-es és 3-as körzetben Szegeden, és a 7-esben Makón.

    (Forrás: kdnp.hu)