Az értékelvű politika segít

2010. március 25.
Ossza meg ismerőseivel!

    A Magyar érdekről – okosan sorozat győri kerekasztal-beszélgetése előtt, Sopronba is ellátogatott Semjén Zsolt, a KDNP elnöke Firtl Mátyás országgyűlési képviselőjelölttel közösen a helyi Pedagógusok Művelődési Házában részt vett a nyugdíjas pedagógusok összejövetelén, amelyet követően a Deák téren felállított Fidesz standnál találkozott a soproni választókkal.

    Semjén Zsolt a média érdeklődésére válaszolva elmondta: fontosnak tartotta, hogy eljöjjön Sopronba, azért hogy a soproni és Sopron környéki választópolgárok figyelmébe ajánlja Firtl Mátyást, akire a soproniak méltán lehetnek büszkék. Semjén Zsolt kifejtette: Firtl Mátyás a legmesszebbmenőkig képviselte Sopron és környéke érdekeit a parlamentben, munkája elismerést érdemel. Nagy munkabírású, felkészült és elkötelezett politikust ajánl személyében a soproni választóknak, akiknek szolgálatát folyamatosan, következetesen és becsülettel végezte el az a képviselő; személyében ezelőtt négy évvel is jól választottak a soproniak – mondta Semjén Zsolt.

    A pártelnök arról is szólt, a szocialisták becsapták az embereket, hazudtak mindenkinek, az ország jelenlegi helyzetében, alapjaiban rendült meg a közrend és az emberek biztonsága, ezért joggal várják el az elszámoltatást arról, hogy az elmúlt nyolc évben kik és hogyan juttatták az országot a tönk szélére.

    Semjén Zsolt arról is beszélt, hogy az értékelvű politika segíti Magyarországot a válságból való kilábaláshoz és a felemelkedéshez, amelynek lényege a hagyományos értékek képviselete, a nemzeti gondolat, a család, az egyházak szabadságának a gondolata, a másik pedig a szociális igazságosság gondolata. A családi adózás a demográfiai válság egyik megoldása lehet – hangsúlyozta a politikus.

    (Forrás: firtl.sopron.hu)