„A problémák megoldásáról szeretnék beszélni”

2010. február 18.
Ossza meg ismerőseivel!

    A kampánynak szerves részét képezik a szórólapok, plakátok, amelyekkel nemcsak az utcán találkozunk lépten-nyomon, de ezen időszakban a postaládák is megtelnek a szóróanyagokkal, amelyben a pártok fontos üzeneteiket juttatják el a választókhoz. Semjén Zsolt a térség országgyűlési képviselője szerint azonban a kampányidőszakban a legfontosabb az élőszó. Ezért is szerveztek lakossági fórumot a Hotel Kalocsa rendezvénytermébe, amelynek meghívott előadója ezúttal Font Sándor országgyűlési képviselő volt, aki az agráriumot érintő fontosabb kérdésekre készséggel válaszolt.

    „Ilyenkor sokkal fontosabb a személyes párbeszéd, mint a brosúrák, ezért törekszem arra, hogy lakossági fórum keretében szinte minden egyes szakterület legfontosabb szereplőit meghívjam, legyen szó a mezőgazdaságról, az egészségügyről, vagy oktatásról. Ezen alkalmakon a tanárok, orvosok, mezőgazdászok és mindazok akik érdeklődnek a téma iránt találkozhatnak azokkal a meghatározó személyiségekkel, akikkel érdemi párbeszédet tudnak folyatatni és akiktől esetleges kérdéseikre választ kaphatnak.” – mondta el a KDNP elnöke, aki több lakossági fórumot is tart, nemcsak Kalocsán, de a környező településeken is.

    „Remélem, hogy az országos helyzettel ellentétben, legalább itt Kalocsán a jó ízlés határain belül marad a kampány. Már most mondom, hogy mint korábban is, én semmilyen kesztyűt nem veszek fel, és semmilyen negatív kampányba nem kezdek, senkit nem fogok személyében támadni.” – mondta a kampánnyal kapcsolatban Semjén Zsolt, aki hangsúlyozta, hogy azonban a jelenlegi kormány áldatlan tevékenységével kapcsolatos igazságot nem rejti véka alá.

    „Én nem szeretnék senkit, semmilyen módon támadni, a problémák megoldásáról szeretnék beszélni. Arról, hogy hogyan lehet ezt a súlyos válsághelyzetet kezelni, amelybe országunk jutott. Arra keressük a megoldásokat, hogy hogyan lehet hazánkat kivezetni a válságból, és hogyan lehet az itt élő emberek életminőségét javítani. Ebben partnerként együttműködök bárkivel.” – mondta a térség országgyűlési képviselője .

    Nézze meg a Kalohírek hírportál képes összeállítását itt.