Varga Nelli: „Cél az első körös győzelem”

2010. január 21.
Ossza meg ismerőseivel!

    Politikai csatározások helyett az érdemi munkát tartotta szem előtt, amin a jövőben sem kíván változtatni. A kampányfőnök hangsúlyozta, hogy minden egyes választópolgárnak, legyen akár jobb, vagy baloldali érzelmű, tartoznak annyi tisztelettel, hogy ne a sárdobálás és ígéretözön, hanem tettek alapján dönthessenek.

    „Természetesen meg fogunk jelenni a választási kampányokban megszokott plakátokkal és szóróanyagokkal, de ezek tartalma nem az ellenfél kampányához, vagy magatartásához fog igazodni. Röviden úgy jellemezném: emberi hangvételű, tényeken alapuló választási kampányunk lesz.”

    A kampányfőnök válaszában kitért arra, hogy az ország sajnálatos állapota a kalocsai térségre is hatással van, és ez a helyzet határozott fellépést kíván: „Mára mindenki tudja, hogy csak a Fidesz-KDNP szövetség képes kivezetni az országot a bajból. Kalocsán és a térségben erre a feladatra Semjén Zsolt a legalkalmasabb jelölt. Kampányfőnökként persze pontosan tudom, hogy komoly hiba lenne – a biztos nyerés tudatában – elbíznunk magunkat. Sok munka vár még ránk az elkövetkező néhány hétben, hónapban. A győzelem érdekében minden támogatóra és önkéntes segítőre szükségünk van, ezért aki részt kíván vállalni munkánkban, kérem, jelentkezzen a semjen.zsolt@fidesz.hu e-mail címen.” – zárta gondolatait Varga Nelli.

    (Forrás: kalohirek.hu)