Rossz minőségben nem kell az út

2010. január 27.
Ossza meg ismerőseivel!

    Semjén Zsolt, a térség országgyűlési képviselője a Kalohírek portált arról tájékoztatta, hogy folyamatos tárgyalások zajlanak mind a polgármesterekkel, mind pedig Puch László államtitkárral a belterületi utak felújításának ügyében, hogy a fals ígéretek helyett most már végre a tettekké legyen a főszerep.

    „Magában egy egetverő hülyeségnek tartom azt, hogy az utat megépítik és Miske település és Hajós városon belül, ahol a legnagyobb forgalom van, ott nem újítják fel. A hosszas lobbi küzdelem annyit elért, hogy mintegy 110 millió forint áll rendelkezésre. Ebből nem lehet rendes minőségben megépíteni az utat. Az, hogy ráraknak két koptató réteget, és kikátyúzzák, ez nem megoldás, mert hamar tönkremegy, hiszen a településen belül nagyobb az igénybevétele, mint a településen kívül.

    Ezért az én javaslatom az: ha már ezt a pénzt sikerült megszerezni, akkor kezdjük el építeni az utat jó minőségben. Építsük meg az egyik településen, az legyen profi minőségben megcsinálva, és a következő kormány idején megépítjük a másik településen is. Inkább csússzon egy picit időben, de legyen jó minőségű. Megjegyzem, mind a két polgármester ezt az álláspontot képviseli, és azt gondolom, hogy az embereknek is ez szolgálja az érdekét és örülök, hogy e tekintetben is tehettem valamit.”

    Bővebben: http://kalohirek.hu/hir/kisterseg_miske/2010-01-27/14763/rossz_minosegben_nem_kell_az_ut