Helyre kell állítani az erkölcsi rendet

2010. január 02.
Ossza meg ismerőseivel!

    A KDNP elnöke szerint az elmúlt években maffiaszerű klánok kezébe került a nemzeti vagyon nagy része, az elmúlt nyolc évben szinte kifosztották a magyar társadalmat. Ilyen mélyre országot békeidőben még nem nagyon vittek, az ország romokban hever, óriási az államadósság, minden állampolgárra 2 milliós adósság jut. Míg Kádár 30 év alatt 21 milliárd dollár adósságot halmozott fel, addig Gyurcsányék 2002 és 2008 között 25 milliárd dollárral növelték az adósságot. Ráadásul a magyar adófizetők pénzét eközben multikba, és bankokba nyomták.

    Semjén Zsolt közölte: jövőre a Fidesz–KDNP szövetségre a romeltakarítás és az újjáépítés vár. A pártelnök szólt arról is, hogy jövőre a választások után szigorú, de a törvényesség alapján történő elszámoltatásra lesz szükség, a keresztényszociális gondolat jegyében humanizálni kell a tőkét, helyre kell állítani az erkölcsi rendet és az állam feladatát újra kell gondolni.

    Mivel a KDNP az egyetlen világnézeti párt Magyarországon, azaz kizárólag a keresztény tanításnak akar megfelelni, így teljesen kiszámítható, és szerencsére egyre többen látják be, hogy a Tízparancsolat nélkül nem lehet élni. A KDNP egyik fő feladat jövőre, hogy a szociális igazságosság gondolatát ne engedje át az MSZP-nek, így a szövetség nem jobboldaliakat is elérhet. Semjén Zsolt az egyik legnagyobb eredménynek azt tartja, hogy sikerült megszabadulni a legkártékonyabb magyar párttól, az SZDSZ-től. Az MSZP-ről elmondta: bár mára az ország mellett magát is tönkretette, néhány százalékos neoliberális pártként vegetálnak, de azért a jelenleginél nagyobb a szavazóbázisuk, így nem lehet hátradőlni.

    (Forrás: kdnp.hu)