III. Judák István Emléktorna

2009. március 09.
Ossza meg ismerőseivel!

    Vasárnap a városi sportcsarnokban a III. Judák István Emléktornán a ’98-as korosztályból hat utánpótlás csapat vett részt, köztük a Méhecskék SE focistái is, akik az előkelő harmadik helyen fejezték be a tornát.

    Az emléktornán igazán színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők és az eredményekből is kitűnik, hogy mennyire kiegyenlített volt a küzdelem, hiszen a legtöbb mérkőzést csak egy-egy gól döntötte el, a győztes csapat javára.

    A tornán a Méhecskék a következő eredményeket érték el:

    MSE – Soltvadkerti TE 5-0
    MSE – Szekszárdi UFC 1-0
    MSE – Vasas SC 0-1
    MSE – Kecskeméti TE 1-0
    MSE – Pécsi MFC 0-1

    Kiemelkedő teljesítmény a Méhecskék részéről, hogy a Vasas és a PMFC csapataival is nagyon szoros, küzdelmes mérkőzést tudtak vívni és csak egy góllal maradtak alul a kalocsai ifjú focisták. A torna nagyszerű lehetőség volt az erőfelmérésre, a sportbaráti kapcsolatok ápolására és jól szolgálta a gyerekek fejlődését is, amelyért külön köszönet illeti a szervezőket, a Judák családot, valamint azokat, akik önzetlen segítsége nélkül nem sikerült volna ezt a színvonalas tornát megrendezni, amely idén is méltó emléket állított a labdarúgás szerelmesének és támogatójának Judák Istvánnak.

    A torna végeredménye a következő lett: 1. PMFC, 2. Vasas SC, 3. Méhecskék SE, 4. Kecskeméti TE, 5. Szekszárd, 6. Soltvadkerti TE

    kalohirek.hu