Semjén Zsolt a közéletben is vállalta a vadászat ügyének képviseletét

2018. március 10.
Ossza meg ismerőseivel!

    Semjén Zsolt nemcsak, hogy nem titkolta, hogy büszke magyar vadász egy vadászcsaládból, hanem a közéletben is vállalta a vadászat ügyének képviseletét!

    2010-től az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács, a CIC egyik legmagasabb rangú vezetője, munkájáért 2016-ban az USA-ban megkapta az SCI-től az “Év törvényhozója” elismerést. A szakmaiság jegyében pedig 2014-ben elvégezte a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán a Vadgazdálkodási szakot. Mindez olvasható a Parlamenti Almanachban.

    Mindebből következően, sok barátja van a világ neves vadászai közül, akiknek híres vadászterületeik, vagy nemzetközi vadászati irodáik vannak, s akik vendégükként hívták magukkal vadászútjaikra. Minden külföldi vadászút meghívásukra, jóvoltukból történt.

    Semjén Zsolt hangsúlyosan számít rájuk nemzetközi vonatkozásban, itthon pedig a teljes magyar vadásztársadalomra, abban az általa bejelentett nagy munkában, hogy a 2021-es Budapesti Vadászati Világkiállítás tovább növelje a magyar vadgazdálkodás és vadászati hagyomány világhírnevét!

    (semjenzsolt.hu)