Legyünk büszkék közös sikereinkre

2018. február 19.
magyar lobogó
Ossza meg ismerőseivel!

  A KDNP szerint amíg az ellenzék pozícióharcot vív és gyűlölködik, addig a miniszterelnök felelős államférfiként szólt évértékelő beszédében az ország jelenéről és jövőjéről, pontos áttekintést nyújtva az elmúlt nyolc esztendő eredményeiről.

  A kisebbik kormánypárt közölte: megmutatkozott a miniszterelnök lényeglátása a helyzetértékelésben, határozottsága a feladatok kijelölésében.

  „Legyünk büszkék közös sikereinkre és mondjuk ki bátran: a polgári-keresztény kormányzás többet ért el Magyarország számára, mint amiben reménykedhettünk” – fogalmaz a közlemény, hozzátéve: a KDNP mint a családok pártja egyetért a kormányfő és a kormányzat „munka, család, haza” fókuszpontjaival, amelyek a további fejlődés zálogai.

  evertekelo

  A kereszténydemokraták osztják a miniszterelnök migrációs kérdésben kifejtett álláspontját, úgy gondolják, hogy Magyarország biztonságának fenntartása és a keresztény kultúra megőrzése nem kerülhet veszélybe. Ebben a küzdelemben számíthatnak szövetségeseikre; Magyarország nincs egyedül – hangsúlyozza a közlemény.

  A KDNP, a pártszövetség tagjaként joggal bízhat benne, hogy az elmúlt évek sikeres kormányzását követően a magyar választók – az évértékelőn is bemutatott pártpaletta áttekintése után – felelős választ adnak majd az előttük álló kihívásokra.

  (Forrás: MTI)
  evertekelo
  magyar lobogó