Ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni

2017. szeptember 22.
Semjén ÚJ JÓ 03
Ossza meg ismerőseivel!

  A legnagyobb probléma a migrációval, hogy “ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön egy váci fórumon, hozzátéve, “senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni”.

  A kormánypárti politikus a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen kifejtette, a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló “devianciákat” kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban.

  Az európai társadalmakba nemhogy asszimilálódni, de még csak integrálódni sem tudó migránsok tömegei egyfajta folyamatos, lokális polgárháborús helyzetet alakíthatnak ki – mondta, később arra is kitérve, hogy “ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni”.

  “Ott nincs lelkiismereti szabadság” – fűzte hozzá, megjegyezve, az iszlám egy nagy világvallás és kultúra, de nem féltétlenül Európában van a helye.

  Semjén Zsolt aláhúzta, amíg Brüsszel az önvédelmi reflexek megbénításán dolgozik, addig a magyar kormány a józan ész talaján áll és a nemzeti önvédelem gondolata foglalkoztatja, az idő pedig Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány politikáját igazolja majd.

  Rétvári Bence, a Fidesz-KDNP pártszövetség új helyi választókerületi elnöke nyitóbeszédében szintén a bevándorlást nevezte a leginkább sorsfordítóbb kérdésnek, amelyben szerinte minden választó lát veszélyt.

  Hangsúlyozta, a kvótaper megnyitotta a teret a “Soros-terv” előtt, amely Európába évente egymillió migránst hozna, majd kötelező kvóták szerint szétosztaná őket a tagállamok között, fejenként 9 milliós támogatást adva nekik, az ezt fedező kötvények haszna pedig Soros Györgyé lenne.

  A kormánypárti politikus kitért arra is, mára minden ellenzéki párt Soros György bevándorláspárti politikáját visszhangozza.

  Az ellenzék, amely korábban a bevándorlás tényét, majd a kötelező kvótákat is tagadta, most azzal téveszti meg a magyar állampolgárokat, hogy nem is létezik a Soros-terv – fejtette ki Rétvári Bence.

  (Forrás: MTI)

  Semjén ÚJ JÓ 03