Növekedésorientált gazdaságpolitikára van szükség

2009. április 04.
Ossza meg ismerőseivel!

    Kókának és Bajnainak, mint Gyurcsány/klónoknak a teljes alkalmatlansága benne van ebben a csődben, amit az ország nyög – mondta Semjén Zsolt a HírTv Péntek8 című adásában. Az SZDSZ a Parlamentből való kiesésük elodázásáért mindenre képes – tette hozzá a KDNP elnöke. Szerinte Bajnai jelölése, ami történik a megtestesült antidemokrácia. Egy dolog érdekli csak őket, hogy még pár hónapig kihúzzák és ezért feladják az emberek jövőjét is. Az SZDSZ és neoliberalizmusuk a fő bűnös, hogy ide jutottunk. Egyre több ember látja be, hogy a megszorításra épülő neoliberális gazdaságpolitikából ki kell törni – szögezte le.

    – Bajnairól azt állítják, hogy gazdasági szakember, miközben ő vitte csődbe az országot gazdasági miniszterként. Ugyanannak az üzleti klikknek a markában van az ország, a Gyurcsány-Bajnai-Kóka hálózat összeér – jelentette ki a pártelnök.

    Semjén Zsolt szerint annak, hogy az országot ki lehessen vezetni a válságból két technikai feltétele van. Egyrészt stabil parlamenti többségre, másrészt tényleges társadalmi támogatottságra lenne szükség. Úgy véli: minden egyes magyar embernek nagyon sokba fog ez kerülni. Ha most meg lettek volna a választások el lehetett volna kerülni az ország összeomlását. Most nagy az esély arra, hogy állam- és országcsőd legyen, azaz bekövetkezzen az ország gazdasági összeomlása, az önkormányzatok bedőlése és a társadalom szociális összeomlása. Növekedésorientált gazdaságpoltikára van szükség, adócsökkentésre, munkahelyteremtésre és arra, hogy a multik ne vigyenek ki ekkora profitot az országból – mondta a KDNP elnöke.

    Nézze meg a HírTV felvételét:

    [flashnode|nid=153]